fbpx

ARRANGEMENTEN

BEZOEK HET MUZIEUM

Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Daar kun je over lezen, een ervaringsdeskundige je erover laten vertellen, maar in het muZIEum ervaar je het zelf! Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent. Juist dit maakt het muZIEum een unieke belevenis. De gids die je rondleidt is blind of slechtziend en vertelt uit eigen ervaring. Na je bezoek aan het muZIEum zie je de wereld ineens door heel andere ogen.

Vouchers zijn bij Credible te verkrijgen tegen een speciaal tarief, waarmee vervolgens een reservering kan worden gemaakt bij muZIEum.

  Bekijk hier de trailer van ’t muzieum

  LEKKER FIETSEN!

  Huur een fiets en verken Nijmegen en omgeving. Keuze zat. Natuur, cultuur, historie: dit alles en meer op fietsafstand. Uitstekend aangegeven fietsroutes, fietsknooppunten, snelfietspaden: het enige wat je hoeft te doen is een beetje trappen, Nijmegen en omgeving doen de rest. Als je wilt, maken wij een lunchpakket voor je. Hoef je helemáál nergens aan te denken.

  Vraag een van onze collega’s aan de bar naar de beschikbaarheid, of geef bij je reservering aan dat je een fiets wilt huren, dan zorgen wij dat de fiets voor je klaarstaat! 

  Kosten: €7,50 per dag

  VERGADEREN

   In samenwerking met ons zusterbedrijf De Hemel bieden wij ook vergaderarrangementen aan inclusief overnachting. We bieden twee verschillende 24-uurs vergaderarrangementen (zie hieronder), maar ook speciale verzoeken en arrangementen op maat zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

  Vergaderen bij de Hemel kenmerkt zich door de unieke ligging in het centrum van Nijmegen, de sfeervolle ruimtes, het fantastische uitzicht op de Waal vanuit de Alarduszaal en de ambachtelijke producten die in ons monumentale pand gemaakt worden. In het pand zijn een bierbrouwerij, een chocolaterie en een koffiebranderij gevestigd.

  Hertogstraat 1 - 6511RV - Nijmegen - Nederland
  Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498