fbpx

Museumarrangement

BEZOEK HET MUZIEUM

Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Beleef het in één van de expedities van het MUZIEUM.

Een onvergetelijk en leerzaam uitje met persoonlijke gids, die uit eigen ervaring vertelt hoe het is om niets of weinig te zien.

De expedities in het MUZIEUM

Expeditie in het donker: op vakantie met je gids; ga in het pikkedonker op reis naar de stad van de liefde. Ervaar hoe jij het vindt om op een stedentrip te gaan, terwijl je moet vertrouwen op je reuk, smaak en tast.

Expeditie in het donker: door het leven van je gids; ontdek het dagelijks leven zonder zicht. Hoe vind jij de weg in de keuken óf hoe is het om naar een film te kijken? Ontdek het zelf!

Expeditie ribbelroute: tijdens deze buitenbeleving met virtualrealitybril zie je Nijmegen door een andere bril. Hoe vind jij de weg in de stad met slecht zicht?

 

Hoe besteed jij je vrije tijd graag? En hoe doe je dat als je niets ziet?

Vrije tijd, iedereen houdt ervan en iedereen geeft er op een andere manier invulling aan. De één sport, de ander leest een boek en wéér een ander schildert. Vele soorten en smaken dus, maar hoe doe je al deze dingen als je blind of slechtziend bent? Ervaar het tijdens één van de bovengenoemde belevingen en ga in gesprek met onze ervaringsdeskundigen die je er graag over vertellen.

Openingstijden

  • Maandag: 12.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag t/m zondag: 09.30 – 17.00 uur

Contact

Ziekerstraat 6b
6511 LH Nijmegen

T. 024 – 200 10 50
E. reserveringen@muzieum.nl

www.muzieum.nl

 

Bekijk hier de trailer van ’t muzieum

Hertogstraat 1 - 6511RV - Nijmegen - Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498

         

Hotel Credible is onderdeel van het Horecalegioen

www.horecalegioen.nl