fbpx

Afgelopen week stond heel Nijmegen weer op zijn kop vanwege de Vierdaagse en natuurlijk ook de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Zeven dagen lang veranderde de binnenstad in een groot festivalterrein. Ook bij Hotel Credible barstte het feest los. Het was weer een onvergetelijke ervaring vol gezelligheid, feestelijkheid en vreugde.

De opbouw

Voordat het feest van start kon gaan moest het plein voor de Hertogstraat 1 natuurlijk opgebouwd en aangekleed worden. Mede dankzij Eventontwerpers veranderde het plein in een feestelijke en  kleurrijke hotspot. Het podium werd opgebouwd om alle artiesten op te kunnen ontvangen en er kwamen diverse barren op straat om alle feestgangers van heerlijke drankjes te kunnen voorzien.

 

Party time!

Op zaterdag was het dan zover: het feest ging beginnen. Gelijk was het gezellig druk en werd er door de artiesten en feestgangers een heerlijk feestje gebouwd, dat nog zeven dagen zou duren.

 

Roze woensdag

Op woensdag kleurde de Hertogstraat weer helemaal roze. Een extra speciale dag bij Hotel Credible omdat de route van de wandelvierdaagse dan door de straat heen loopt. Feestvierders en wandelaars komen samen en daarbij dragen we ook nog een mooie boodschap uit. Op roze woensdag is Nijmegen dé roze regenbooghoofdstad van Nederland. Stichting Roze Woensdag vraagt op deze dag aandacht voor de positie van de lhbtiq+ gemeenschap in Nijmegen en ver daarbuiten.

 

Het was weer een zeer geslaagde editie van de Vierdaagsefeesten bij Hotel Credible. We kijken nu al uit naar volgend jaar, in de hoop dat de Vierdaagsefeesten bij Hotel Credible weer net zo geweldig zullen zijn als dit jaar!