fbpx

Nog heel even en dan barst het grootste gratis evenement van Nederland weer los: de vierdaagsefeesten! Heel Nijmegen staat op z’n kop en een week lang kun je genieten van een groot feest verdeeld over 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils te vinden, van de meer rustige huiskamerconcerten bij Ramblas tot uitbundige feesten bij onder andere Café van Ouds en Hotel Credible. Hieronder zie je wat er elke dag te doen is in de Hertogstraat.

Zaterdag 15 juli 2023

Soul & RnB

Amy & more – Brian

Op zaterdag 15 juli nemen Amy & More je mee naar die weergaloze soulklanken die Amy Winehouse heeft achtergelaten, de ‘more’ bevat precies datgeen wat Amy Winehouse inspireerde en dat maak het dat deze avond in z’n geheel om Amy Winehouse draait. Als toevoeging komt onze In-Credible Brian nog wat heerlijke RnB en soul plaatjes zingen en zal onze huis DJ je voorzien van precies datgene dat er aan het einde nog nodig is. Dansen dus!

 

Zondag 16 juli 2023

Funk en Disco!

Boogie Nights – Brian

Ze zijn terug! Vorig jaar sloten ze roze woensdag weergaloos af, dit jaar krijgen ze een eigen avond! Boogie Nights komt terug naar Credible en laat je precies horen wat je wil horen op een zomerse zondagavond. Disco, Dance, Soul en Classics! Ook vandaag is Brian er weer bij, om de Credible Boogie Nights experience met jullie te delen! Dansschoenen alvast invetten, want de straat is de dansvloer! <3

 

Maandag 17 juli 2023

In-Credible Hot Stuff!

Hot Stuff – Pim Pam Pompen!

Hot Stuff debuteerde in 2022 op de vierdaagsefeesten bij Credible en liet zo’n verpletterende indruk achter, dat we er dit jaar niet omheen konden. Hun funk en soul galmt nog na in de Hertogstraat en ze zullen er dit jaar voor zorgen dat die galm niet weggaat. Hot Stuff neemt ons mee in de allerbeste tracks van de jaren 60 tot nu, zolang het maar funked en soul heeft. Gaan jouw voeten van de vloer. Maandag wordt aangevuld heerlijke dansplaatjes van Pim Pam Pompen!

 

Dinsdag 18 juli 2023

Gimme, Gimme, Gimme (An Awesome ABBA tribute!)

Gimme, Gimme, Gimme – Brian – Pim Pam Pompen

Vier letters, twee karakters. ABBA staat centraal op de maandagavond. Gimme, Gimme, Gimme! is een weergaloze ABBA tribute die is ontstaan vanuit liefde en passie voor de supergroep. De bandleden van Gimme, Gimme, Gimme spelen in hun dagelijks leven in een keur aan (inter)nationaal tourende bands maar brengen hun liefde en passie voor ABBA nu gezamenlijk op de planken. Hier kun je niet meer onderuit, ABBA leeft! Brian zorgt ondertussen weer voor de nodige bijpassende disco en soul tracks en als klap op de vuurpijl komt Pim Pam Pompen de avond afsluiten en precies de muziek draaien die op dát moment brood nodig is. Handjes in de lucht!

 

Woensdag 19 juli 2023

ROZE WOENSDAG!

Coming Proud! , Sweaty Disco en de Flamingooos

Never change a winning team. De afgelopen jaren hebben Coming Proud! (Voorheen Coming Fout!), Sweaty Disco en de Flamingooos hun dienst wel bewezen. Roze Woensdag begint bij Credible. In de middag ontvangen we de mars en zodra de laatste loper voor bij is, is de straat weer van ons! We gaan kijken naar de prachtige performances van Coming Proud!, inhaken en meezingen op de leukste liedjes van de Flamingooos om de avond af te sluiten met de zwetende 80’s en 90’s parels van Sweaty Disco. Roze Woensdag begint en eindigt voor jou bij Credible!

Donderdag 20 juli 2023

Hits, hits, hits!

Satisfexy – Brian

Nog even volhouden, we zijn er bijna! De donderdagavond, hitjesavond! Satisfexy komt het podium verbouwen en de overkapping omver blazen. Ze touren inmiddels al een aantal jaar van feesttent naar festival en van kroeg naar clubs door heel Nederland maar nog nooit in Nijmegen! Zorg dat je zangstem getraind is, want elke plaat is raak, elk nummer is mee te zingen en als je dan toch bezig bent kun je vást ook nog wel een klein stukje mee rappen! Onze vierdaagseheld Brian komt vandaag weer terug om ook zijn stem nog een keer te laten horen deze vierdaagse. Aansluitende gooien we er nog een afterparty in met een van onze DJ’s en ga jij met honderd energie je nacht in!

 

Vrijdag 21 juli 2023

De Afterparty

Supalicous – Gluren bij de Buren

Wie tot het laatste danst, danst het best. SUPALICIOUS is een nieuwe band die haar roots vindt in Nijmegen. Denk aan hits, maar dan met een klein tandje erbij. Iets meer gas, iets meer beleving maar vooral: meer feest! Want dat is wat we zoeken op deze laatste vierdaagsedag. Mocht je geen stap meer kunnen zetten, dan zorgen we er bij Credible voor dat dat laatste beetje energie toch nog opgewekt wordt. Vul dat aan met een van onze huisdj’s in de pauze en als afsluiter de jongens van Gluren bij de Buren en je weet zeker dat ook deze vierdaagsefeesten je spierpijn gaan bezorgen. Maar dat hoort er gelukkig allemaal gewoon bij!

 

Ben jij erbij?

Zoals je hebt kunnen lezen is er elke dag een spetterend feest bij Hotel Credible, dat je zeker niet wil missen. De uitgelaten sfeer is uniek, zeker op roze woensdag wanneer de wandelaars langs lopen. En wil je lekker onbezorgd tot het einde doorgaan? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheid om te overnachten. Zien we jou tijdens de vierdaagsefeesten?