fbpx

Hotel Credible staat bekend om zijn heerlijke gerechten en gastvrije sfeer. Voor veganisten kan het soms lastig zijn om een gevarieerde en smaakvolle maaltijd te vinden, maar bij Hotel Credible hoef je je daar geen zorgen over te maken! In deze blog delen we 10 tips om te genieten van heerlijk vegan eten bij Hotel Credible. Bereid je voor op een culinaire ervaring vol smaak en genot!

1. Probeer de Redefine Meat-burger:

Hotel Credible heeft onlangs de Redefine Meat-burger aan hun menu toegevoegd. Deze revolutionaire plantaardige burger lijkt qua textuur en smaak sterk op traditioneel vlees. Geniet van de sappige smaak en laat je verrassen door de veganistische innovatie!

2. Verken de wereld van jackfruit:

Jackfruit is een veelzijdige vrucht die vaak wordt gebruikt als vleesvervanger vanwege zijn vlezige textuur. Bij Hotel Credible worden heerlijke jackfruitgerechten aangeboden, zoals  pulled jackfruit bao buns. Laat je smaakpapillen kennismaken met deze unieke en smaakvolle vrucht.

3. Bestel de seizoensgebonden vegan specials:

Het menu bij Hotel Credible wordt regelmatig bijgewerkt om gebruik te maken van verse, seizoensgebonden ingrediënten. Probeer de vegan specials die worden aangeboden, zoals een rijk gevulde pompoensoep in de herfst of een frisse watermeloen salade in de zomer. Deze gerechten zijn gegarandeerd vers en vol van smaak!

4. Proef de heerlijke veganistische desserts:

Veganistisch eten hoeft niet te betekenen dat je desserts moet overslaan. Hotel Credible biedt een scala aan veganistische desserts, waaronder vegan koekjes, brownies en zelfs vegan ijs! Trakteer jezelf op een zoete afsluiting van je maaltijd en laat je verrassen door de smaak en kwaliteit van deze veganistische lekkernijen.

5. Ontdek de wereld van een veganistische borrel:

Hotel Credible heeft ook een uitgebreid assortiment veganistische borrelhapjes, perfect om te delen met vrienden of familie. Van vegan loaded fries tot heerlijke geroosterde bloemkool, deze hapjes zijn vol van smaak en perfect om je smaakpapillen te prikkelen.

6. Experimenteer met veganistische ontbijt- en lunchgerechten:

Hotel Credible staat bekend om zijn heerlijke ontbijtjes en lunchgerechten. Veganisten kunnen ook genieten van deze smakelijke maaltijd. Probeer eens een veganistische breakfast bowl, avocado-toast of vegan eiersalade. Een perfecte manier om je dag te beginnen met een heerlijke plantaardige maaltijd.

7. Wees avontuurlijk met veganistische wereldgerechten:

Hotel Credible biedt een verscheidenheid aan veganistische wereldgerechten. Probeer eens een vegan mexicaanse quesadilla of chineese bao buns. Laat je smaakpapillen reizen en ontdek nieuwe smaken en combinaties.

8. Vraag naar de veganistische opties:

Hoewel Hotel Credible al een breed scala aan veganistische gerechten aanbiedt, is het altijd een goed idee om het personeel te vragen naar eventuele verborgen veganistische schatten die niet op het menu staan. Ze kunnen je informeren over speciale gerechten of aanpassingen die ze kunnen maken om aan je dieetwensen te voldoen.

9. Geef je feedback en suggesties:

Hotel Credible streeft naar continue verbetering en waardeert feedback van gasten. Als je suggesties hebt voor nieuwe veganistische gerechten of verbeteringen aan bestaande gerechten, deel dit dan met het personeel. Jouw input kan helpen om het veganistische aanbod nog beter te maken en anderen te inspireren om te genieten van heerlijk vegan eten bij Hotel Credible.

 

Bij Hotel Credible hoef je je als veganist geen zorgen te maken over het vinden van smaakvol vegan eten. Met gerechten zoals de Redefine Meat-burger, jackfruitgerechten en vegan koekjes, biedt het hotel een scala aan heerlijke opties voor veganisten. Verken het menu, wees avontuurlijk met verschillende smaken en deel je feedback om het veganistische aanbod nog beter te maken. Geniet van een culinaire ervaring vol smaak en genot bij Hotel Credible!

En ben je nog op zoek naar meer leuke plekken om heerlijk veganistisch te eten? Kijk eens bij de andere zaken van het Horecalegioen.