fbpx

Waar gaan de locals heen in Nijmegen?

Op zoek naar de pareltjes en hotspots van Nijmegen? Get yourself a local zoals Ezrah en Donya. Als rasechte Nijmegenaar en ‘Nijmegen-enthusiasts’ delen deze twee Nijmeegse parels alle ins and outs die je niet mag missen in onze mooie stad!

Donya: “Waarom Nijmegen mijn lievelingsstad is? Omdat deze stad me keer op keer blijft verbazen met haar schoonheid. Binnen 10 minuten lig je op het strand of geniet je van de prachtige natuur. De inwoners zijn vriendelijk en open-minded, op iedere hoek van de straat word je wel gegroet met een warme glimlach of knikje. En dat zie je terug in de lokale zaakjes en ondernemingen; steeds meer initiatieven vanuit jong en oud zijn erop gericht Nijmegen nog groener en duurzamer te maken. Love it. 

Ezrah: “Mede door het gastvrije gevoel dat de Nijmegenaren me gaven, voelde deze stad meer als één groot dorp waardoor ik me meteen thuis voelde. In deze historische stad wordt diversiteit gestimuleerd in de vorm van festivals, pop ups, eettentjes of drive-ins. We geven je graag een voorproefje van onze lievelingsplekjes!


Credible

Wil je er een weekendje weg van maken? Dan is Credible de plek waar je wilt overnachten. De locatie, de knusse inrichting en lekkere menukaart zijn een waardevolle toevoeging aan je Nijmeegse experience.


Bairro Alto

Zin in snacks, heerlijke koffie en zelfs een picknick? Bij Bairro Alto ben je aan het juiste adres. De huisgemaakte taartjes en heerlijke sandwiches smaken extra goed op het aanliggende grasveldje.

 

Oortjeshekken

Behoefte aan een natuurlijke omgeving? Maak een rustgevende wandeling door de mooie Ooijpolder. En wil je halverwege je wandeling op adem komen? Dan kan je heerlijke lekkernijen krijgen bij het mooie Oortjeshekken.

 

De Achtertuin

Wil je als één van de eerste aanwezig zijn bij de nieuwe culturele hotspot van Nijmegen? Dat kan! Bij deze stadsoase kan je terecht voor een lekkere borrel en hapje onder het genot van live muziek. Deze wil je niet missen!

 

Naast deze fijne suggesties willen we jullie vooral aanmoedigen op eigen houtje lekker door de stad te struinen en zelf nieuwe plekjes te ontdekken. Heel veel liefs en veel plezier gewenst! Let’s make this summer in-Credible!

 

 

Ezrah en Donya