fbpx

De coronacrisis heeft een grote impact op ons allemaal. De afgelopen maanden en genomen maatregelen waren voor niemand makkelijk, maar hard nodig om de kwetsbare groepen in onze samenleving te beschermen en alle hard werkende mensen in de zorg te helpen de situatie weer onder controle te krijgen.

Inmiddels zijn we dankzij die maatregelen en de concessies die we samen hebben gemaakt gelukkig weer een heel eind in de goede richting, mogen we stap voor stap steeds weer iets meer, en kunnen we er eindelijk weer voorzichtig aan op uit!

Zo ook in Nijmegen: de meeste winkels zijn weer open, je kunt bij verschillende horecazaken terecht voor koffie to-go, verse smoothies, lunchbroodjes en zoetigheden (zoals bij de Holy Beans pop-up lunchloketjes bij Credible en De Pelgrim), en je kunt bij meerdere restaurants zelfs een volwaardig 3-gangen diner afhalen – of maar liefst 5 gangen bij Eetbar MikMak bijvoorbeeld! Ook mogen vanaf 1 juni cafés hun terrassen met veilige afstand weer openen en restaurants weer gedeeltelijk open.

Maar ook nu, al vóór 1 juni, kun je met een gerust hart jouw (binnenlandse) city trip naar Nijmegen plannen – of er gewoon even gezellig op uit in eigen stad!

Boek een overnachting bij Hotel Credible en geniet zorgeloos van een volledige horeca-ervaring: kom gezellig borrelen in onze huiskamer (we hebben spelletjes genoeg), geniet in ons restaurant van een heerlijk 3-gangen diner, of gewoon van een lekkere burger of curry met een koud biertje erbij; net waar jij zin in hebt. Blijf gerust nog even lekker (na)borrelen (vinden we gezellig!) en kruip na een onbezorgde avond oude vertrouwde Nijmeegse gezelligheid zorgeloos je bed in. Dat alles om de volgende ochtend met het goede been je bed uit te stappen en lekker naar beneden te stommelen om een ontbijtje te scoren: uiteraard inclusief zo’n heerlijke cappuccino (die je zo van ons gemist hebt..)

Tijdens je verblijf in Nijmegen is er, ondanks dat meerdere bezienswaardigheden momenteel nog even gesloten zijn, alsnog meer dan genoeg moois te zien: zie HIER onze favorieten en stel je eigen (wandel) route samen door Nijmegen en omgeving!