fbpx

Wat een fijn stuk van de dames van girlslove2travel.com.

HOTEL LOVE | CREDIBLE NIJMEGEN

Naast dat het heerlijk is om een dagje weg te gaan is het ook heerlijk om een dag aan je citytrip vast te plakken. In Nijmegen is hotel Credible dé plek om te verblijven. Want wat een heerlijke sfeer heeft het, een home away from home.

Gesprekjes met locals vind ik altijd een belangrijk onderdeel van een reis en ik vraag bij ieder gesprek: ‘Wat zijn jouw favoriete plekken in Nijmegen?’ Hierbij krijg ik heel vaak het antwoord: ‘Ga naar hotel Credible, dit is een super leuke plek voor ontbijt, lunch, diner en om te borrelen.’ Toevallig was dit hotel onze place to stay in Nijmegen.

Feel incredible

Bij de eerste stap in dit hotel voelde ik me meteen al op mijn gemak en de lobby/restaurant heef zoveel dingen om naar te kijken. De perfecte mix van hele oude en nieuwe spullen en dat maakte het een hele prettige sfeer. Een beetje een Berlijn gevoel. Er liggen overal boeken en leuke kleine spulletjes die het echt huiselijk maken. Voor mij de perfecte manier om je gasten…

Lees het hele stuk op de site van girlslove2travel.com.