fbpx
Lineup Vierdaagsefeesten 2024

Van 13 tot en met 19 juli vindt in Nijmegen het grootste gratis festival van Nederland plaats: de Vierdaagsefeesten! De hele stad is in feeststemming en gedurende een hele week kun je overal genieten van feestelijke activiteiten, inclusief bij Hotel Credible. Op deze pagina vind je het dagelijkse schema van de evenementen bij ons.

 

Zaterdag: Brian - Satisfexy - Pim Pam Pompen
Feel sexy

Op zaterdag 13 juli duikt In-Credible samen met Brian in de diepe wereld van RnB en soul met nummers die je raken tot op het bot. Met een set vol krachtige vocals en meeslepende melodieën, biedt Brian een avond om niet te vergeten.

Vervolgens zet Satisfexy de toon met hun unieke mix van elektronische en pop invloeden die iedereen op de dansvloer krijgt.

En als klap op de vuurpijl zorgt Pim Pam Pompen voor een explosieve afsluiting met zijn energieke beats en aanstekelijke ritmes. Bereid je voor om de hele nacht te dansen!

Zondag: Brian - Boogie Nights
Funk en Disco!

Ze zijn terug! Na een korte pauze zijn Boogie Nights weer terug bij Credible voor een zinderende zomeravond. Deze speciale zondagavond wordt gevuld met Disco, Dance, Soul en Classics, precies wat je wilt horen om het weekend af te sluiten. Brian zal ook deze avond weer van de partij zijn om de unieke Credible Boogie Nights ervaring met jullie te delen. Zorg dat je dansschoenen gepoetst zijn, want de straat wordt onze dansvloer! ❤️

Maandag: Winnetoe - VIPERS - Pim Pam Pompen
In-Credible Break Free
Op maandag transformeert Hotel Credible tot een muzikaal epicentrum! We hebben een fantastische line-up voor je klaarstaan die je terug in de tijd en op de dansvloer brengt. De avond start met Winnetoe, onze fenomenale Doe Maar tribute band. Zing mee met tijdloze hits als “Doris Day” en “De Bom” en herbeleef de hoogtijdagen van een van Nederlands grootste bands. Vervolgens neemt VIPERS het podium over om de legendarische muziek van Queen tot leven te wekken. Laat je meevoeren door klassiekers zoals “Bohemian Rhapsody” en “We Will Rock You”.

De nacht wordt afgesloten door Pim Pam Pompen, wiens ontembare energie en krachtige beats gegarandeerd iedereen op de dansvloer houden. Zorg dat je klaar bent voor een avond vol onvergetelijke muziek en dans bij Hotel Credible, waar de vibes perfect zijn en de muziek koning is!

Dinsdag: Brian - Gimme, Gimme, Gimme - Pim Pam Pompen
Gimme, Gimme, Gimme

Op dinsdagavond tijdens de Vierdaagsefeesten bij Hotel Credible begint Brian de avond met zijn sfeervolle selectie van disco- en soultracks, die perfect de toon zetten voor een muzikaal rijke avond. Zijn performance zal ongetwijfeld de stemming er goed inbrengen en het publiek klaarstomen voor wat volgt.

Na deze swingende opening zal de band Gimme, Gimme, Gimme! het podium betreden met hun energieke ABBA tribute. Zij brengen de grootste hits van ABBA tot leven, van “Dancing Queen” tot “Waterloo”, en zorgen voor een nostalgische reis terug in de tijd.

De avond wordt spectaculair afgesloten door Pim Pam Pompen, die de energie nog verder opvoeren met zijn krachtige beats en aanstekelijke ritmes. Zij staan garant voor een explosieve finale waarbij niemand stil kan blijven staan. Bereid je voor op een dinsdagavond vol dans en muziek bij Hotel Credible die je niet snel zult vergeten!

Woensdag: RoWo Dj's + Flamingooos - Coming Proud! - Glamourgirl - Sweaty Disco
ROZE WOENSDAG!

Roze woensdag begint bij Credible! Ontvang de wandelaars en vier het leven. Op Roze Woensdag bij Hotel Credible vieren we namelijk de diversiteit en liefde met een bruisende line-up die de hele avond zal schitteren! We trappen af met de RoWo DJ’s die samen met hun dansers de avond een vliegende start geven met hun energieke sets vol hits die iedereen op de dansvloer krijgen.

Vervolgens brengt Flamingooos een unieke mix van kleurrijke melodieën en pakkende ritmes. Verwacht een optreden dat net zo levendig is als hun naam doet vermoeden, perfect voor de feestelijke vibe van Roze Woensdag.

Glamourgirl neemt daarna het stokje over, samen met haar dansers, en zorgt voor een onvergetelijke show vol glamour en glitter. Haar optreden belooft niet alleen visueel spectaculair te zijn, maar ook muzikaal een hoogtepunt.

De avond sluit af met Sweaty Disco, waar de beats nog hoger oplopen en de dansvloer transformeert in een zinderende dansmarathon. Zet je schrap voor een avond vol liefde, muziek en dans bij Hotel Credible. Kom in je meest kleurrijke outfit en vier met ons mee tijdens deze fantastische Roze Woensdag!

Donderdag: Emmanuel - Alle Kleuren
Girls just wanna have fun

Op donderdag bij Hotel Credible kun je genieten van een bijzondere avond met twee fantastische muziekacts. We starten de avond met Emmanuel, die met zijn charismatische optreden en meeslepende nummers de toon zal zetten voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Na het optreden van Emmanuel neemt de K3 tribute band Alle Kleuren het podium over voor twee sets van elk 40 minuten. Met hun levendige uitvoeringen van bekende K3 hits zoals “Oya Lélé,” “Alle Kleuren,” en “10.000 Luchtballonnen,” beloven ze een feest van herkenning en plezier voor fans van alle leeftijden.

Maak je klaar voor een avond vol energie en nostalgie bij Hotel Credible! Dit wordt een donderdag om niet te missen, gevuld met muziek die iedereen zal laten zingen en dansen.

Vrijdag: Funktie Elders - Brian - Paul Epic Band - Gluren bij de Buren
De Afterparty

Sluit de Vierdaagsefeesten af met een onvergetelijke zondag bij Hotel Credible! We hebben een spectaculaire line-up klaarstaan die zorgt voor een muzikale explosie om deze feestweek grandioos af te ronden.

Begin de dag met de energieke vibes van Funktie Elders, wiens funky beats en soulvolle melodieën je gegarandeerd aan het dansen krijgen. Zij zetten de toon voor een dag vol levendige muziek en goede sferen.

Vervolgens neemt onze eigen Brian het podium over met zijn onweerstaanbare mix van R&B en soul. Brian’s gepassioneerde optredens zijn altijd een publieksfavoriet en zorgen voor de perfecte muzikale brug tussen de acts door.

Daarna verwelkomen we de Paul Epic Band, bekend om hun dynamische optredens en krachtige covers van rock- en popklassiekers. Met Paul Epic Band op het podium is meezingen gegarandeerd en wordt de energie naar een nog hoger niveau getild.

We sluiten de dag en de Vierdaagsefeesten af met ‘Gluren bij de Buren’, een unieke ervaring waarbij verschillende artiesten optreden op onverwachte plekken rondom Hotel Credible. Ontdek nieuwe talenten en geniet van intieme optredens terwijl je de laatste uren van dit fantastische festival viert.

Kom naar Hotel Credible voor een muzikaal spektakel en een zondag vol verrassingen die je niet wilt missen!

Hertogstraat 1 - 6511RV - Nijmegen - Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498

         

Hotel Credible is onderdeel van het Horecalegioen

www.horecalegioen.nl