fbpx

Go out and enjoy

De Credible DJ lineup

Elk wekend een andere artiest bij Credible. Van 20.30 tot 00.30 genieten van een cocktail, hapje en lekkere sounds. Of je je nu opmaakt om de nacht te beginnen, neer ploft om de dag af te sluiten , Credible is er voor je.

 

 

Coming Up:

Zaterdag 28 januari DJ Brian

 

Zaterdag 4 februari 2023 DJ Gabriel
Zaterdag 18 februari 2023 DJ Gerard Reijmer (platenbus)

Just missed in 2023:

Zaterdag 21 januari DJ Sam Cuppen / Teleromeo

Van de NDRGRND tot Doornroosje en van de kelder in De Plak tot Het Nest Festival, Dj teleromeo is geen onbekende bij het Nijmeegse (dans)publiek. Hij voelt zich thuis in vele genres, maar speciaal voor de Credible serveert teleromeo een cocktail van funk, r&b, hiphop, spacedisco en dansbare alternative – met hier en daar een onbekend pepertje. Probeer op zo’n mixje maar eens stil te zitten.

Zaterdag 14 januari 2023 DJ Jenny Rose

Jenny Rose draait sinds de jaren 90.  Na zich lang in de achtergrond te hebben gehouden heeft ze het draaien weer opgepakt in 2015, wat leidde tot verschillende verzoeken voor feesten en andere gelegenheden, eerst als de helft van duo Elle&Rose en later solo.  Zij organiseerde en draaide op de legendarische rollerdisco’s in de oude Waalhalla en heeft op verschillende festivals in binnen- en buitenland gedraaid. Als laatste op het laatste feest in Brebl en op nieuwjaarsdag bij Confettaria in Ruigoord. 

Jenny is een muziekliefhebber pur sang en zij draait verschillende stijlen. Bij Credible neemt zij een selectie van disco, funk en soul mee, haar definitie van de ultieme muziek voor tijdens een borrel met vrienden.  

Zaterdag 7 januari 2023 DJ Gerard Reijmer (platenbus)

Zijn artiestennaam is DJ Funky Blue, hij draait al jaren op festivals en feesten bij de Platenbus door het hele land. In Nijmegen draait hij bij PAAK en op dansfeesten van Vintage Vinyl. Zijn koffers zijn gevuld met origineel vinyl uit de jaren 70 to 90. Verwacht veel dansbare hits uit die periode, van pop en rock tot funck en disco.

Maandag 1 januari DJ Cor Uzeel

TBC

Just missed 2022:

Zaterdag 24 December DJ Ruben

Zaterdag 17 December DJ Vincent Pessanha

Vincent was de afgelopen maanden te vinden op Open Source Radio, Radio TNP en in Paak om plaatjes te draaien. Zaterdag is hij in Credible voor een  vinyl only set. Hij begint de avond met reggae, blues en soul. De avond zal overgaan op disco, funk en afro. Voor de liefhebbers kan Vincent de avond afsluiten met House.

Zaterdag 10 December Boyos Soundsystem.

Boyos Soundsystem is een groep van drie dj’s (NMN (NearMintNico), DiTomasso, Mickey) uit Amsterdam die funky dj-sets draaien. Onze muziek varieert van Brazilian Boogie, Funky SOCA, Zouk tot krachtige Italo, Disco en House.

De sleutel tot onze livesets is de energie die we van achter de draaitafels brengen, die geliefd en geprezen wordt door het publiek.

Zaterdag 10 December van 20.30 tot 00.30

 

Zaterdag 3 December Symafro
Symafro is een producer/dj van Nijmeegse bodem klaar om zijn eclectische stijl te delen met het publiek. Zowel behind the decks als in de studio kun je een zekere mate van diversiteit herkennen. Een diversiteit die hij maar al te graag belicht door het mixen van verschillende genres en ambiances.

Zaterdag 3 December van 20.30 tot 00.30

 

Zaterdag 26 november Gaby Aldo
Gaby Aldo

📻Listen

Gabriel is een van de Nimmas own talenten binnen de DJ-scène. Na zijn hobby om playlists te maken was het natuurlijk onvermijdelijk dat hij dit zou voorzetten op echte draaitafels. Vanavond zal hij alle vormen, typen en tijden van RnB goedlachs aan elkaar mixen voor jullie!

Zaterdag 26 November van 20.30 tot 00.30

Zaterdag 19 november Tele Romeo
Tele Romeo

📻Listen

Van de NDRGRND tot Doornroosje en van de kelder in De Plak tot Het Nest Festival, Dj teleromeo is geen onbekende bij het Nijmeegse (dans)publiek. Hij voelt zich thuis in vele genres, maar speciaal voor de Credible serveert teleromeo een cocktail van funk, r&b, hiphop, spacedisco en dansbare alternative – met hier en daar een onbekend pepertje. Probeer op zo’n mixje maar eens stil te zitten.

 

Hertogstraat 1 - 6511RV - Nijmegen - Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498

         

Hotel Credible is onderdeel van het Horecalegioen

www.horecalegioen.nl