fbpx

Go out and enjoy

De Credible DJ lineup

Elk wekend een andere artiest bij Credible. Van 20.30 tot 00.30 genieten van een cocktail, hapje en lekkere sounds. Of je je nu opmaakt om de nacht te beginnen, neer ploft om de dag af te sluiten , Credible is er voor je.

 

 

Coming Up:

Zaterdag 10 December Boyos Soundsystem.
Boyos Soundsystem

Boyos Soundsystem is een groep van drie dj’s (NMN (NearMintNico), DiTomasso, Mickey) uit Amsterdam die funky dj-sets draaien. Onze muziek varieert van Brazilian Boogie, Funky SOCA, Zouk tot krachtige Italo, Disco en House.

De sleutel tot onze livesets is de energie die we van achter de draaitafels brengen, die geliefd en geprezen wordt door het publiek.

Zaterdag 10 December van 20.30 tot 00.30

 

 

 

Zaterdag 17 December DJ Vincent
Vincent

disco, funk & reggae

 

 

https://on.soundcloud.com/y2S9kACU9QGGkqSUA

Zaterdag 24 December
TBC
Zondag 25 december
Maandag 26 December
TBC
Maandag 1 januari
TBC
Zaterdag 7 januari 2023 DJGerard Reijmer (platenbus)
Zaterdag 14 januari 2023 DJ Jenny Rose

Just missed:

Zaterdag 3 December Symafro
Symafro is een producer/dj van Nijmeegse bodem klaar om zijn eclectische stijl te delen met het publiek. Zowel behind the decks als in de studio kun je een zekere mate van diversiteit herkennen. Een diversiteit die hij maar al te graag belicht door het mixen van verschillende genres en ambiances.

Zaterdag 3 December van 20.30 tot 00.30

 

Zaterdag 26 november Gaby Aldo
Gaby Aldo

📻Listen

Gabriel is een van de Nimmas own talenten binnen de DJ-scène. Na zijn hobby om playlists te maken was het natuurlijk onvermijdelijk dat hij dit zou voorzetten op echte draaitafels. Vanavond zal hij alle vormen, typen en tijden van RnB goedlachs aan elkaar mixen voor jullie!

Zaterdag 26 November van 20.30 tot 00.30

Zaterdag 19 november Tele Romeo
Tele Romeo

📻Listen

Van de NDRGRND tot Doornroosje en van de kelder in De Plak tot Het Nest Festival, Dj teleromeo is geen onbekende bij het Nijmeegse (dans)publiek. Hij voelt zich thuis in vele genres, maar speciaal voor de Credible serveert teleromeo een cocktail van funk, r&b, hiphop, spacedisco en dansbare alternative – met hier en daar een onbekend pepertje. Probeer op zo’n mixje maar eens stil te zitten.

 

Hertogstraat 1 - 6511RV - Nijmegen - Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498

         

Credible's zusterbedrijven